HC Zalău, aproape de o victorie surprinzătoare în faţa Bistriţei

Gloria Bistriţa a venit sâmbătă la Zalău cu gânduri mari, iar lotul de care dispune antrenorul Horaţiu Paşca, incomparabil cu al Zalăului, îi dădea tot dreptul să spere la o victorie. Nici bugetele celor două formaţii nu pot fi comparate, dar, cu toate acestea, proverbul „buturuga mică răstoarnă carul mare” a fost cât pe ce să se adeverească.
HC Zalău a început mai bine jocul şi a marcat de trei ori în primele opt minute, în timp ce oaspetele au marcat pentru prima dată abia în minutul 9. Zalăul a condus în permanenţă în prima parte, iar la cabine a intrat cu avantaj minim, 11 – 10. Imediat după revenire, bistriţencele au egalat prin Niombla, dar Zalăul a preluat din nou conducerea până în minutul 50, când oaspetele au egalat la 19. În minutul 53, Gloria a preluat pentru prima dată conducerea (20 – 19), dar Zalăul a restabilit egalitatea prin Krisztina Toth. Gloria a trecut din nou la conducere prin Bazaliu, care a transformat o aruncare de la 7 metri, iar Naumenko a înscris pentru 21 – 21 în minutul 56. Tot Bazaliu a marcat câteva secunde mai târziu pentru 21 – 22, iar până la final s-a mai marcat o singură dată, Gloria înscriind pentru 21 – 23 prin Bulatovic, acesta fiind şi scorul final.
Zalăul a avut momente foarte bune în acest joc, iar portarul Viorica Ţăgean a fost într-o formă de invidiat, însă experienţa adversarelor şi-a spus cuvântul în final, iar tânăra echipă a Zalăului s-a văzut învinsă la două goluri.
Cea mai bună marcatoare a Zalăului a fost Roberta Stamin, cu 7 reuşite, în timp ce de la oaspete, Bianca Bazaliu a marcat de 8 opt ori.
În etapa viitoare, HC Zalău va avea un nou duel dificil, pe terenul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea.

5 Thoughts to “HC Zalău, aproape de o victorie surprinzătoare în faţa Bistriţei”

  1. […] Gloria Bistriţa a venit sâmbătă la Zalău cu gânduri mari, iar lotul de care dispune antrenorul Horaţiu Paşca, incomparabil cu al Zalăului, îi dădea tot dreptul să spere la o victorie. Nici bugetele celor două formaţii nu pot fi comparate, dar, cu toate acestea, proverbul „buturuga mică răstoarnă carul mare” a fost cât pe ce să se adeverească. HC Zalău a început mai bine jocul şi a marcat de trei ori în primele opt minute, în timp ce oaspetele au marcat pentru prima dată abia în minutul 9. Zalăul a… Citeste mai mult […]

  2. Tinca

    D-le ce dramă! Așa comentați de parca a pierdut liga campionilor! Voi chiar nu vedeți ca aceasta echipa e uzata morala și fizic și asta i se trage din cauza blegul de Tadici, care se încăpățânează sa ne “demonstreze “, când de fapt nu mai are ce, nu mai poate iar autoritățile locale ii tot dau crezare ca poate, poate …. mai face ceva! Chiar ca sunteți penibili!!! Rusine!!!

  3. Anonim

    Tadici osa duca echipa in esalonul secund

  4. Anonim

    TAGEAN a aparat asa de bine ca galeria a strigat Paula Paula

Leave a Comment